Dopo alcuni consigli sulle calorie ho trovato per voi una dieta che penso accoglierà il favore di molti.
BUON APPETITO
La dieta prevede:
LUNNERI'
LUNNERI'
*A'miezjourn (a pranzo)
-Pasta e fasul che cotene
-Cutalett e puparule
-Parmigiana e mulignane
-Panzarotte e palle e rise
-3 cachiss nzuarat
-Pasta e fasul che cotene
-Cutalett e puparule
-Parmigiana e mulignane
-Panzarotte e palle e rise
-3 cachiss nzuarat
*A via e ll'ott (a cena)
-Vermiciell co' sufritt
-Tracciulelle e friarielle
-Fellat e capecuoll
-doie banane,limoncell e nu cafe'
MARTRI'
*Appen te sus (a colazione)
-Zambaglion ca vermut
-nu baba' rhum e nutell
-zupp e latt che biscott e nu cafe'
-Zambaglion ca vermut
-nu baba' rhum e nutell
-zupp e latt che biscott e nu cafe'
*A vutata e miezijorn(a pranzo)
-Pasta a forn che purpett
-Doie braciole che patan
-e tarall nzogn e pepe
-Sfugliatell ricc e froll
-4 o 5 purtualle e nu cafe'
-Doie braciole che patan
-e tarall nzogn e pepe
-Sfugliatell ricc e froll
-4 o 5 purtualle e nu cafe'
*e' l'Ott a sra (a cena)
-Paste e cicere ca nzognana
-frittata e maccarune
-mulignane a fungitiella
-carcoioffola arrustut
-mele annurche a pacchetell
-2 cognac e nu cafe'
-Paste e cicere ca nzognana
-frittata e maccarune
-mulignane a fungitiella
-carcoioffola arrustut
-mele annurche a pacchetell
-2 cognac e nu cafe'
MIERCURI'
*Quann e si te sus (a colazione)
-Nu panin ca' ricott
-Cuopp alless e castagnacc
-zupp e latt e nu baba'
-Nu panin ca' ricott
-Cuopp alless e castagnacc
-zupp e latt e nu baba'
*A via a mezza (a colazione)
-Maccarun ca lardiat
-spezzatin che psielle
-sasisicce che friariell
-zeppulell che scagniuozz
-nu mellon, o nucill e nu cafe'
-Maccarun ca lardiat
-spezzatin che psielle
-sasisicce che friariell
-zeppulell che scagniuozz
-nu mellon, o nucill e nu cafe'
*E l'ott a sera (a cena)
-Sartu' e ris co' salam
-curatell inta a tiell
-puparuole mbuttunat
-pizza fritt che scarol
-pere e muss co' limon
-nu glat a ciucculat
-na cassat e nu cafe'
-Sartu' e ris co' salam
-curatell inta a tiell
-puparuole mbuttunat
-pizza fritt che scarol
-pere e muss co' limon
-nu glat a ciucculat
-na cassat e nu cafe'
GIOVERI'
*A matin si te sus ( colazion)
-Sfilatin ca nutell
-pan burr e marmellat
-due biscott c'amaren
-zupp e latt e nu cafe'
-Sfilatin ca nutell
-pan burr e marmellat
-due biscott c'amaren
-zupp e latt e nu cafe'
*All'un si' c'arriv (apranzo)
-Bucatin a genuves
-Purpetton fatt a forn
-carn arrust ca nsalat
-custatell che pat
-anmulignan sott 'acit
-nucellin american
-na pastiera e nu cafe'
-Bucatin a genuves
-Purpetton fatt a forn
-carn arrust ca nsalat
-custatell che pat
-anmulignan sott 'acit
-nucellin american
-na pastiera e nu cafe'
*A' sera ( ruculie fine e a tavola)
-O' Catto' che ceculill
-muzzarell n'caruzzell
-sei spiedini e tracchiulelle
-o caprett ncopp a brac
-na tortina che nucell
-nu grappin e nu cafe'
-O' Catto' che ceculill
-muzzarell n'caruzzell
-sei spiedini e tracchiulelle
-o caprett ncopp a brac
-na tortina che nucell
-nu grappin e nu cafe'
VIERNARI'
*A' sera (te sus direttament a sera)
-mezzaniell a scarpariell
-Alice sale e pepe
-puparuole verd e giall
-e braciol co' rau'
-na felluccia e casatiell
-frutta fresca di stagione
-duie cannuole a sicilian
-chiacchiarell e nu cafe'
-mezzaniell a scarpariell
-Alice sale e pepe
-puparuole verd e giall
-e braciol co' rau'
-na felluccia e casatiell
-frutta fresca di stagione
-duie cannuole a sicilian
-chiacchiarell e nu cafe'
SABAT
(O' Spital)e finalmente.......se magna
-A RUMMENEC (pranzo dalle 13.00 alle 22.00 inoltrate)
-Antipasti e bocconcin
-E frittell alic e alche
-Migliacciell e farenell
-Panzarott e zeppulell
-E zitun co' rau'
-E braciol e scaloppin
-Teglie e anguille e baccala'
-Calamar mbttunat
-Puprptiell affucat
-Mulignan alla scapece
-Sute' e vongol e tunninel
-O cunigl all'ischitan
-Nu timaball e peperon
-Pizza rustica a prosciutto
-Mustacciuli pe' spezza'-Roccoco' ,torta caprese
-Sfugliatelle frolle e riccie
-Nu liquor a mandarin
-E frittell alic e alche
-Migliacciell e farenell
-Panzarott e zeppulell
-E zitun co' rau'
-E braciol e scaloppin
-Teglie e anguille e baccala'
-Calamar mbttunat
-Puprptiell affucat
-Mulignan alla scapece
-Sute' e vongol e tunninel
-O cunigl all'ischitan
-Nu timaball e peperon
-Pizza rustica a prosciutto
-Mustacciuli pe' spezza'-Roccoco' ,torta caprese
-Sfugliatelle frolle e riccie
-Nu liquor a mandarin
-Deliziose,teste e mor e nu cafe''......e pe' ferni in bellezza.......due spaghetti aglie e uoglie.....fa' a ferni' semp accussi'
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